On tulemas talveke ja kõtu tuleb mõnusalt talvekihi alla süüa. Juhuslikult on ka mul kord aastas sünnipäev ja sellele päevale üks mahlane burksiring sobis nagu valatult. Burger Kitchen Viimsi kaubanduskeskuses oli valitud sihtkoht.

Hüppasime leti taha menüüd vaatama ja kohe jäi Kätlinile silma BBQ burger ja mulle kolme slider’i valik. Kuigi tegelik plaan ei näinud sortimendis kolme burgeri valikut ette, tulid poisid vastu ja tegid väikese kingituse. Kuigi tegijaid oli leti taga vaid kaks ja kliente jagus, võeti siiski kõik küsimused rahulikult vastu, anti vastuseid ja enamgi. Algus kõik juba väga hea!

Kõhud korisedes oodates ja vaikselt letitagust pildistades sai kiirelt selgeks, et see ei ole nagu iga teine burksiputka. Kõike tehti korralikult, asjad läksid oma kohale tagasi, kõik oli puhas ja töös märgati detaile. Koostöö oli hästi jaotatud ja kõik toimis kiirelt, vaikselt ja veatult.

Bataadi friikad jõudsid esimestena ja olid mega maitsvad eriti koos kastmega, mis nende juurde kaasa anti. Siiski nii minu kui Kätlini isiklik eelistus oleks küll olnud pisut pehmemate kartulite kasuks, aga eks see ole maitse asi.

  

Mitte liiga kaua hiljem jõudsid ka meie uhked burksid kohale ja mugimine võis alata. Kätlin konkreetselt kadus oma suure burksi taha, oli hea, et ma jõudsin mõne pildi veel enne teha!

Minu kolm kuningat olid BBQ-, Jalapeno- ja Mädarõika slider. Parimat välja valida ei oska, kõik kolm olid super head ja kes soovib proovib ise järgi. Küll aga teise miniburksi juures jõudis kohale, miks mind sellest kolme slideri valikust kaitsta üritati. Need pealtnäha süütud maitsemäed täidavad kõhu väga korralikult, nii et olge valmis vaid äärmiselt tühja kõhuga tulema, kui te kavatsete neid koos bataadi friikatega tellida.

Kas me jäime rahule? Jah, väga! See pisike nurgake on väga hea koht üheks väga mõnusaks burgerielamuseks. Mine astu läbi ja proovi järgi.


Kerth on Team Chilli liige, kes katsetab erinevaid Chilli elamusi. Kui ka Sina sooviks saada Chillijaks, siis vaata siia.