Chilli Kristiine restorani Süsi Grill & Chill parimad palasid nautimas
Kui ilm tundub lootusetu, siis meeldib mulle end rõõmustada välja sööma minemisega – mõnda hubasesse restorani või kohvikusse, kus tekib tunne, et õues ikkagi paistab päike. Üksi toidu nautlemine pole aga kuigi põnev ja nii otsustasingi lisaks endale kaasa kutsuda ka oma noormehe, kes oli juba ammu tüdinenud õhtusöökide valmistamisest. Nõusolek tuli kiirelt ning nii broneerisingi meile laua õhtul kella kuueks.
Mida me siis külastasime? Läksime Tallinna juba nüüdseks enam mitte nii uude T1 kaubanduskeskusesse ja seal asuvasse SÜSI Grill & Chill restorani, mis oli mulle juba esimesel korral T1 külastades silma jäänud. Restoranil oli kaks korrust ning kuna rahvast oli vähe, siis MILLINE LUKSUS – me saime endale ise koha valida. Ütlen kohe ära, et kui sul on kõht tühi, siis edasi lugemine on omal vastutusel.
Toodi menüüd ning nagu meil kord juba kombeks on, siis üldjuhul valime toidu, mida kodus ise ei tee. Kui saime oma road valitud koos kahe pokaali veiniga tellitud, võtsime endale veel hetke, et otsustada selle kõige tähtsama üle – magustoit.
Teenindaja tõi meile veinid, tellisime oma magustoidud ning jäime piinarikkalt oma tühja kõhuga toitude saabumist ootama. Tegime mõlemad näo, et oodata ja veini nautida on tore, kuid tegelikkuses oli tunne, et kõht jääbki neid lõvi möirgeid tegema. Reaalsuses tuli toit aga üsna kiirsti ning me ei pidanudki kaua ootama.
Lauale pandi luksuslikult isuäratava välimusega roog, milleks oli Grill-mereandide valik kahele (lõhefilee, tuunikala, tiigerkrevetid, vokitud köögiviljad) ja lisanditeks friikartul cheddari juustu, salsa ja jalapenoga. Tõstsime portsud taldrikule ja hakkasime nautima seda õilist hetke, kus meil oli võimalik midagi nii maitsvat süüa. Peale taldrikute tühjendamist oli kõht nii täis, et olime peaaegu unustanud, et tulemas on veel ka magustoidud. Oh kallis kõht, andesta mulle selle eest, et sind üle ääre söödan. Minule saabus peagi Freakshake “SÜSI special”, mis oli ameerikapärane crazy kokteil ja mu noormees võttis puuvilja-mangopüree hõrgutise kondenspiimaga. Muidugi peale minu magustoidu nägemist suutis ta aga vaid öelda “Ebaaus. Ma tahan ka sellist.” Kõht oli juba väga täis, aga see ei takistanud meid seda magustoitude magustoitu nautimast.
Peale kõige ära söömist tekkis tunne, et nii palju söömine oli viga – nagu ikka alati, kuid siiski 100% worth it! Edasi ootasime ainult koju tagasi jõudmist, et saaks selle püksinööbi juba lahti teha.
Nagu ilmselt on aru saada, siis toit on mu üks suur lemmik, kuid restoran ise tegelikult oli ka väga mõnus ja hubane ning ka teenindaja ja teenindus oli väga armas ja tore. Antud restoraniõhtu saab lugeda edukaks! Kindlasti lähen sinna tagasi hea meelega proovima ka teisi toite, sest menüüs oli nii palju huvitavat, kuid peamiselt läheksin sööma uuesti seda crazyt kokteili, mis oli tõesti crazy nii oma välimuselt kui ka maitselt.
Kui ka Sinul läks lugemise peale kõht tühjaks, siis Chillist leiad 2-käigulise eripakkumise kahele.
Kristiine on Team Chilli liige, kes katsetab erinevaid Chilli elamusi. Kui ka Sina sooviks saada Chillijaks, siis vaata siia.