Külastasin salongi juba mitmendat korda ning taaskord ei pidanud pettuma. Salong on pisike, kuid väga hubane ja soe. Sel korral proovisin 90-minutilist õlimassaaži ning tundub, et minusugune massaažigurmaan ei tahagi enam lühema seansiga leppida. Tõesti oli mõnus!

Massaaž oli üsna jõuline, kuid mitte liiga ning 90-minutiga jõuab kogu keha korralikult läbi mudida. Kindlasti ei tohiks end nende pisikest kasvu tailannade haprusest petta lasta, sest jõudu neil on! Kartma aga ei pea, sest nad küsivad alati üle, kas meeldib tugevam või õrnem massaaž, seega sobib kõigile.

Pärast mudimist nautisin veel tassikest teed ja mõtlesin, et millal peaks uuesti tulema… Soovitan!

Thaiana Massaažisalongis Chillimas

Chilli Maria käis Thaiana Massaažisalongis ehedat taipärast õlimassaaži proovimas! ''Külastasin salongi juba mitmendat korda ning taaskord ei pidanud pettuma. Salong on pisike, kuid väga hubane ja soe. Sel korral proovisin 90-minutilist õlimassaaži ning tundub, et minusugune massaažigurmaan ei tahagi enam lühema seansiga leppida. Tõesti oli mõnus! Massaaž oli üsna jõuline, kuid mitte liiga ning 90-minutiga jõuab kogu keha korralikult läbi mudida. Kindlasti ei tohiks end nende pisikest kasvu tailannade haprusest petta lasta, sest jõudu neil on! Kartma aga ei pea, sest nad küsivad alati üle, kas meeldib tugevam või õrnem massaaž, seega sobib kõigile. Pärast mudimist nautisin veel tassikest teed ja mõtlesin, et millal peaks uuesti tulema..Soovitan!''🎁 Kui soovid samuti Thaiana Massaažisalongi külastada või otsid lõõgastavat kingitust, siis vaata siia: http://www.chilli.ee/vaata-pakkumist/thaiana-massaazisalong-06.

Posted by Chilli.ee on Neljapäev, 21. detsember 2017

 

Kui soovid samuti Thaiana Massaažisalongi külastada või otsid lõõgastavat kingitust, siis Chilli kingivalikust leiad nii õlimassaaži, aroomiõlimassaaži kui ka luksuslikuma Deluxe kehahoolduse paketi.