Minul oli võimalus külastada sellist huvitavat kohta nagu Kristallikoda ja teha läbi üks põnev 45 minutiline kristallkambri seanss.

Pean tunnistama, et minu teadmised kristallidest algavad ja lõppevad sellega, et roosa kvarts tõmbab armastust ligi, mäekristall puhastab aurat ja see on ka enamvähem kõik. Seega läksin Kristallikotta ilma mingite ootuste, lootuste ja eelarvamusteta – olin kõigeks valmis 😀

Kohale jõudes tervitas mind meeldiv ninasõõrmetesse tungiv viirukiaroom ja peale mõne minutilist ootamist oligi uhke kristallkamber minu päralt. See väike kambrike on koduks ligi 200 000 kristallile, mis on sinna hoolega teadjate poolt asetatud. Igal kivil ja kujundil oma mõju ja eesmärk, millesse ma otsustasin sel korra mitte liialt süveneda. Kavatsesin lihtsalt nautida ja iseendaga need 45 minutit veeta.

Kogu seanssi juhtis meeldiv virtuaalne hääl, mis palus mul lõdvestuda ja nii ma täpselt teha püüdsin. Eneselegi ootamatult oli mul alguses üsna raske rahuneda, nagu selline kummaline vibratsioon oli sees, just nagu süda väriseks. Mõne aja möödudes see tunne aga vähenes ja sain rahus kristallkambri värvide mängu nautida. Seejärel lasin silmadel kinni vajuda ja lihtsalt olin… Ma oleksin nagu maganud, aga samas ei oleks ka, selline kummaline vahepealne olek.

Pean ütlema, et see 45 minutit kristallide keskel oli üks avardav kogemus. Ma ei oska seda seletada, aga mingid energiad seal liikusid. Mõni teadjam oskas öelda, et see algne ”südamevärin” võis tähendada, et mu südame tšakrad avanesid 😀 No võta näpust, võibolla nii see oligi.

Igal juhul, kes soovib midagi uut ja põnevat proovida, siis Kristallikoda on kindlasti üks selline paik, mida külastada. Kas siis lihtsalt nautida rahustavat kristallide-, valgus-, heli- ja värviteraapiat või teha endale üks korralik restart!

Kristallkambri seansi kahele leiad soodushinnaga ka Chilli kodulehelt.

Uute elamusteni!