Olin kuulnud, et Leib on vinge restoran ja tuleb tunnistada – ongi!

Juba interjöör on sümpaatne, miskit pole üleliia ja puudu ka mitte. Lihtne!

Eelroog: kodumaine põldoahummus marineeritud kapsa ja krõbedate köögiviljadega

Pearoog: Karuaseme talu pardifilee soolal küpsetatud selleri, kõrvitsakreemi ja krõbeda küüslauguga

Dessert: Vanaema praesai jogurtijäätise ja marineeritud jõhvikatega

Eelroog oli just see mida ette kujutasin! krõmpsuvad köögiviljad – see kõlab jube ilusasti –  hummusega ning šampanja sinna kõrvale – mmm!

Pearoa juures meeldis eriti kõrvitsakreemi ja pardifilee kooslus.  Ilus vaadata ja ilus mekkida! Rumeenia vein saateks oli hea üllatus!

Juba magustoitu tellides meenus multifilm “Ratatouille”, kus kardetud toidukriitik vaimustus lapsepõlve maitseid ja -mälestusi ergutava toidu peale. Samad emotsioonid tabasid desserti proovides mindki – iga uus on hästi unustatud vana!

Mind leiab edaspidi kindlasti veel selles restoranis! 🙂


Soovid samuti antud restorani külastada või otsid kellelegi kingitust? Soeta kaunis kinkekaart, mis hõlmab õhtusöögipaketti kahele inimesele.