Olin kuulnud, et Leib on vinge restoran ja tuleb tunnistada – ongi!
Juba interjöör on sümpaatne, miskit pole üleliia ja puudu ka mitte. Lihtne!
Eelroog: kodumaine põldoahummus marineeritud kapsa ja krõbedate köögiviljadega
Pearoog: Karuaseme talu pardifilee soolal küpsetatud selleri, kõrvitsakreemi ja krõbeda küüslauguga
Dessert: Vanaema praesai jogurtijäätise ja marineeritud jõhvikatega
Eelroog oli just see mida ette kujutasin! krõmpsuvad köögiviljad – see kõlab jube ilusasti – hummusega ning šampanja sinna kõrvale – mmm!
Pearoa juures meeldis eriti kõrvitsakreemi ja pardifilee kooslus. Ilus vaadata ja ilus mekkida! Rumeenia vein saateks oli hea üllatus!
Juba magustoitu tellides meenus multifilm “Ratatouille”, kus kardetud toidukriitik vaimustus lapsepõlve maitseid ja -mälestusi ergutava toidu peale. Samad emotsioonid tabasid desserti proovides mindki – iga uus on hästi unustatud vana!
Mind leiab edaspidi kindlasti veel selles restoranis! 🙂