Toit koos rännulooga Eestimaa eripaigust…
Nagu August Gailiti Toomas Nipernaadi, rändas ka restoran Nipernaadi Eestis ringi, et koguda inspiratsiooni eestimaistest naturaalsetest talutoodetest ja kohtuda kohalike rannakalurite ja väiketalunikega, kes on kasvatanud oma tooteid hoole ja armastusega. Palju toorainet nagu juurikad, maitsetaimed, liha, metsamarjad ja seened, tuleb Vihula Mõisa öko-Farmist Lahemaa Rahvuspargis.
Toomas Nipernaadi rändas ringi, rääkis lugusid sooviga panna inimesi elule teistmoodi vaatama. Nii tahab ka restoran Nipernaadi panna oma külalisi restoranis toidule teisiti vaatama ning taldrikul olevat rännulugu nautima alguses silmade ja pärast maitsemeelega. Ning muidugi lisaks söögile naudisklema häid jooke.
Tutvu Restoran Nipernaadi isutekitava menüüga siin!
Restoran Nipernaadi – paik, kus saavad kokku hea Eesti toit, külalislahkus, soojus ning väga toredad külalised!