Tihti peale on ikka Eestis meil nii, et ilm ei ole kiita. Mõtled, mida teha? Nii mõtlesin ka mina. Hädast aitas välja Chilli, kes saatis mind TopGun lasketiiru. Viskasime kaamerad kotti ning põrutasime Piritale.

Ees ootas eelmiste külastajate poolt tehtud laskude järel õhku jäänud püssirohu hõng ning tühjad padrunikestad. Kiire instruktaas ning muhe härra ulatas meile esimesed relvad. Nonii läheb minna…

  

Selgus, et kohe esimesed relvad olid kõige hullemad (mis polnudki tegelikult nii hullud kui arvasime) ning need läksid järjest leebemaks. Eriti põnev kogemus oli proovida sarnase relvaga nagu lasevad laskesuusatajad. Tuus, nüüd tahaks veel testida sama asja pärast suusaraja läbimist… Pihta ei saaks aga põnev oleks ikka.

 

Lõpetuseks toodi välja KULDNE desert eagle. Karp vajus lahti ja ahmisime õhku. Kerth proovis ka selle iluduse ära. Pisike plikalik naeruturtsatus suurest närvist, juhendaja eriti lõbus naer ja pirraki. Pole ammu näinud rahulolevamat ilmet, kui juhendaja näol sellel hetkel. Tõsiselt ta säras suurest õnnest! 👉🤩

  

Kokkuvõtteks võib öelda, et isegi mina, kes ma pole suur relvade fänn, olin väga rahul. Miks mitte minna ning proovida ära! Kraba sõbral/sõbrannal kratist kinni ning minge paugutama!

Dois Bracos my Friends


Chilli JörgenJörgen on Team Chilli liige, kes katsetab erinevaid Chilli elamusi. Kui ka Sina sooviks saada Chillijaks, siis vaata siia.