Kuigi ma imiteerisin kaslast päris hästi, siis käppadele maandumise asemel jäid ideaalist käpad puudu. Nii ma vehklesin abitult õhus olles poolel teel maa poole, et saaks natukenegi näo kontaktist batuudiga hoiduda.

Millest see kõik siis alguse sai? Eks ikka saatuslikust kutsest Trefoil Jumping Park’i, kus oli minu ja Jörgeni kohus olla katsejänestena pildis. Esimene asi, mis kui ühest suust tuli, oli fakt, et lihtsalt ägedaid saltosid me sinna viskama ei lähe! Me keerame asjale natuke vunki juurde!

Idee paigas, kostüüm kotis, vantsisime treppidest viimasel avatud tunnil üles. Kogu saal oli tühi ja kõik totrad mõtted võisid teoks saada!

Ma polnud üli ammu sellise alaga tegelenud. Kuigi ma kepslen igapäevaselt palju ringi, siis batuudil tundsin end nagu lehm libedal jääl. Läks kena 20 minutit aega, et natukenegi enesekindlust tekiks.

Batuudid ise olid erinevad ja jaotatud kahele eraldatud alale. Esimene, mida võib iseloomustada peaaegu nagu kummitoana, oli batuutide ruudustik üle suure ruumi. Sealhulgas olid ka seinale kõrguvad osad, mis tekitasid kogu ruumist kausi. Põrge oli hea, kuid ei viskanud nii kõrgele, kui seda tegid kõrvalruumi suured nö edasijõudnu “ruudud”. See on väiksemate seiklejate jaoks pigem positiivne ja lisaks, et pisikesed seltsilised mööda hüpates liiga endale ei teeks, olid kõik ääred ilusti mõnusa pehme kaitsega üle käidud.

 

 

Nüüd need uhked mega põrkega batuudid… oii need viskasid kõrgele ja pehmelt! Ausalt Superman’i tunne. Hea oli, et ma seda kostüümi ei pannud, kes teab, mis siis saanud oleks. Saltod tulid lihtsalt pärast väikest hirmu ignoreerimist, sest aega õhus olla on lihtsalt nii palju.

Rõõmu oli hüppamisest nii palju, et ei märganudki, et juba ka administraator ja instruktor olid seina ääres kohad sisse võtnud ning lendleva karu sabaga roosa leopardi üle kõhutäie naerda saanud.

Ega ei peagi olema mega kogemustega veteran, et sellises kohas ära käia ja oma hüppamised ära teha. Siiralt äge on igal juhul, kui natukenegi ennast vabaks lasta ja koos seltskonnaga pisut oma fantaasiat lendu lasta. Lennake peale!

Tekkis endalgi isu või otsid vägevat kingitust? Vaata siia: https://chilli.ee/vaata-kingitust/jumping-park


Kerth on Team Chilli liige, kes katsetab erinevaid Chilli elamusi. Kui ka Sina sooviks saada Chillijaks, siis vaata siia.